Welke activiteiten biedt YogaRelax?

Hier ziet u enkele Yoga activiteiten aangeboden door YogaRelax

Hardlopen & Yoga

Yoga&Hardlopen  in samenwerking met Runnersworld te Bergen op Zoom.
We starten 19 oktober 2019 met een nieuwe cursus! Practise voor beginner en gevorderd hardlopen, ieder zijn eigen niveau. 6x hardlopen&yoga zaterdagochtend 11.30 – 12.45 uur. Kom jij ook de kracht van Yoga&Hardlopen proeven?

Voor ieder niveau toegankelijk! Leer hoe je goed en verantwoord kunt gaan hardlopen en daarna de spieren met yoga oefeningen soepel maken om spierpijn te voorkomen.

Schrijf je hier in!

NIEUW!

OUDER-KIND YOGA ACTIVITEIT : samen met je kind yoga oefeningen doen om plezier te maken, yoga te ontdekken en elkaar in houdingen te helpen. Telefoons uit, computers dicht, Ipads uit en ouderwets genieten van een ouder-kind activiteit! Houdt de basisschoolvakanties in de gaten in het lesrooster staat eventuele activiteit aangegeven.

YOGA in DOEKEN – iedere maandagmiddag 13.30uur-14.45uur, woensdagmiddag 17.00uur-18.15uur en  iedere zaterdagmorgen 10.00uur-11.15uur!

Deze vorm van yoga is intens en ondersteunend, door de verschillende houdingen met de doeken te combineren wordt het bindweefsel in het lichaam ondersteund in de houdingen waardoor het een intensieve uitwerking heeft voor de soepelheid van je lichaam. De houdingen geven ruimte in de rug, nek, schouders en door de anti-gravity werking (los van de zwaartekracht) ervaar je een rustgevende ontspanning. Deze les zal er in de toekomst ook starten voor zwangeren. Even wennen om te werken met een doek in je yogapractise maar verrassend leuk en ontspannend voor lichaam en geest! #werken met je eigen hangmat

Schrijf je hier in!

Restorative Yoga

Restorative Yoga, een yogavorm waarin houdingen in rust helpen om ontspanning toe te staan waardoor immuunsysteem wordt ondersteunt. Een rustige vorm van Yoga.

Iedere vrijdagmorgen 10.30 – 11.45uur en op maandagmorgen 10.30 – 11.45 uur en dinsdagavond 18.30-19.45uur.

Schrijf je hier in!

Power Yoga

POWER YOGA; een actieve yogavorm waarbij focus, kracht, discipline, ademhalen centraal staan. Deze vorm van yoga is voor diegene die een voorkeur geven aan een krachtige en actieve practise.

Elke donderdag van 20.00 – 21:15 uur.

Schrijf je hier in!

Make-up workshop

Heb je interesse in deze workshop? Laat het weten via info@yogarelax.nl. Bij een volgende visagie workshop ben jij er dan als eerste bij!

What you see is what you get!

Een mooie gelegenheid om eens uitgebreid te experimenteren met kleuren en op een ontspannen manier te leren welke make-up bij je past. Tijdens de make-up workshop leer je hoe je jezelf op een professionele manier kunt opmaken en ontdek je de tips passend bij jouw gezichtsvorm.  Meer informatie

Yoga in Renaissance

Al twee jaar een groot succes! Een yogaconcert met live muziek.
Meedoen met de yogasessie voor alle niveaus in de prachtige tuin van het Markiezenhof te Bergen op Zoom.

Om op de hoogte gehouden te worden over dit event, hou de nieuwspagina in de gaten voor de eerstvolgende sessie of stuur een mailtje naar info@yogarelax.nl zodat je bericht ontvangt zodra er meer info is over Yoga in Renaissance III.